Resultats 1er Campionat de Solució de Problemes: Marc Calvo i Víctor García campions

Categoria Sub16: Xavi Rodríguez (subcampió) i Víctor García (campió)

Tot i haver-se organitzant d’una setmana per l’altre, la participació al 1er Campionat de Solució de Problemes va ser molt bona amb un total 22 participants de totes les edats; el més jove tenia 10 anys i el més veterà 87.

Va queda demostrat que l’elo no reflexa tant bé la capacitat de càlcul i capacitat de solucionar les proves; tenim l’exemple del Mestre Català, Enver Sadrija, que va caure a les trampes del exercicis més difícils, al igual que Daniel Arús (expert jugador de Shogi), que tampoc va lluir en actuació però s’ho va passar molt bé.

Hem de destacar l’actuació d’en Martí i l’Oleguer, que tot i que porten poc temps jugant, van puntuar tant o més que alguns jugadors més experimentats del club.

I per acabar, felicitar als guardonats; primer en la categoria sub16: Víctor García i Xavi Rodríguez, que es van emportar campió i subcampió de la catergoria. No obstant, en Víctor va arrodonir la competició acabant segon classificat general per darrera de Marc Calvo, primer campió d’aquesta competició que esperem que duri moltes edicions.

Classificació final:

Vols intentar-ho per tu mateix?

Problema Escacs
Exemple del que es trobaven els jugadors a cada taulell

Aquí et deixem els diagrames amb els problemes i les soluciones per descarregar. Tots els exercicis són “juguen blanques i fan mat en dues jugades”. S’han d’intentar solucionar-los en menys de dues hores sense moure les peces.

Galeria d’imatges

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.