Preguntes freqüents

Darrera actualització: 9 de setembre de 2022
 • ESTÀ L’ENTITAT OBERTA?
  Sí. Tant el Club d’Escacs com el Centre El Social han tornat a l’activitat presencial i es pot venir per les tardes a les activitats. Degut que les restriccions van canviant, els horaris poden variar en el futur.
  El club està obert tots els dies a partir de les 17h fins les 20h aprox, però l’assistència més freqüent de socis és entre dimecres i divendres. Tothom és benvingut a passar pel club i jugar a escacs gratis. Els socis del Social tenen accés a totes les instal.lacions del centre i els membres del club d’escacs, a més, gaudeix d’activitats i classes. Mireu la informació per FER-SE SOCI.
 • QUINES SÓN LES MESURES I RESTRICCIONS DE SEGURETAT PER LA COVID?
  No hi ha restriccions, l’ús de mascareta és opcional.
 • QUINES ACTIVITATS FEU ACTUALMENT?
  Dimecres i Divendres entre 18h-19h30 fem les classes per Nens (5-16 anys). Si voleu més informació sobre l’Escola d’Escacs llegiu aquest artcicle (+info). Dimarts i Dijous entre 17h-20h fem les classes per Adults (+17). Els grups d’adults són flexibles i es paguen per assistència. Per això és millor passar a parlar amb el profe (l’Àlex Sanahuja) per veure el nivell. També organitzem classes obertes i magistrals pels socis, a part de campionats, que es van programant durant l’any. Per això us recomanem que ens seguiu a les xarxes socials o aneu mirant les publicacions de la web.
 • M’HE DE FER SOCI DEL CLUB D’ESCACS PER PARTICIPAR?
  Podeu assistir a una classe d’adults o nens gratuïtament sense ser socis per provar.
  En cas de participar en les classes regulars, l’alumne ha de ser soci del Centre “El Social”.
 • VULL MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES CLASSES INICIALS
  Com estem organitzant grups reduïts segons les restriccions de seguretat, nivell i edats.
  Us recomanem que passeu una tarda pel club per informar-vos millor en persona sobre les classes per nens i adults i parlar amb el monitors en persona: l’Àlex Sanahuja i Dani Arús (DIVENDRES de 17h-18h o 19h30-20h)
 • QUIN PREU TENEN LES CLASSES?
  Els adults paguen segons les classes que assisteixin, a partir de 5-10€.
  Teniu més informació publicada sobre les CLASSES DE NENS aquí.
 • QUINES ACTIVITATS FEU PELS SOCIS DEL CLUB D’ESCACS?
  A part de venir a fer classes de nivell inicial, si vols fer-te membre de l’entitat: Els socis federats i no federats podeu gaudir d’activitats extres que organitza l’entitat: classes magistrals, classes obertes puntuals, sessió de lectura de llibres online, participació de campionats, etc.
 • VULL COMENÇAR A JUGAR A ESCACS, PER ON COMENÇO?
  Si vols aprendre a jugar tenim material gratuït que pots fer servir: el nostre canal de Youtube amb vídeos de diferents nivells, a la secció de llibres por descarregar-te “Manual de Ajedrez” o pots llegir aquest article abans de venir al club.

Si teniu cap dubte, ens podeu contactar pel formulari o enviar-nos un email.