Èxit de participació a la Fira Modernista de Terrassa

Gran participació en els tallers d’iniciació que ha dut a terme el Club d’Escacs Terrassa en motiu de la Fira Modernista de Terrassa 2023. Durant tot el cap de setmana, gent de totes les edats han pogut practicar, aprendre i passar una estona agradable practicant aquest esport apassionat.

Els tallers van oferir una oportunitat única per aprendre els fonaments bàsics del joc d’escacs, des dels moviments de les peces fins a les estratègies per guanyar la partida. Els visitants van poder aprendre amb jugadors experts i van tenir l’oportunitat de posar en pràctica les seves habilitats contra altres jugadors novells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.