Lliga Catalana 2023: El CE Terrassa B perd la categoria i la resta de filials es mantenen.

Una temporada més, el Club d’Escacs Terrassa ha disputat la Lliga Catalana amb una bona participació de 47 jugadors i jugadores (39 dels quals han disputat més de 5 partides) que han defensat els cinc equips de l’entitat.

El calendari ha fet que els filials acabin la Lliga força abans que el primer equip, que disputarà l’última ronda el diumenge 16 d’abril. El Terrassa A jugarà a les instal·lacions del Club d’Escacs Sant Martí amb l’objectiu de classificar-se per disputar la promoció d’ascens a Divisió d’Honor.

Per la seva part, el Terrassa B no ha pogut mantenir-se un any més a Segona Divisió tot i els bons resultats individuals de Pere Melero, Dani López, i els joves Iván Montes i Jordi Arca. Les baixes en els primers dos equips i l’alt nivell sobretot dels taulers capdavanters dels equips rivals han dificultat sumar suficients punts per salvar la categoria. Respecte el Terrassa C ha completat un any tranquil finalitzant en la sisena posició amb quatre punts.

Els equips de promoció (D i E) han fet bones jornades a les categories de tercera provincial on molta pedrera ha pogut participar del “per equips” per primera vegada al costat de jugadors veterans com Julio Calvo i Antoni Latorre que han sumat força punts. Jugadors com Miquel Montañá, Blai Grau, Jan Montejano, Uxia Llonch, David Lladó i Giselle Lladó han demostrat tot el que estan aprenent durant el curs.

Aquestes són les classificacions finals (el primer equip ha de disputar l’última ronda):

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.